woensdag 16 januari 2013

Justin Grupper WIP



kleine WIP van dinsdag.

WIP 2 Woensdag - 2200



WIP 3 Woensdag -0030


4 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2:35 gepost, netjes! Blij om te zien dat er ook 'S nachts wordt gewerkt.

    Dit is een goede basis om op verder te werken. Ga lekker aan de slag met foto's en zorg ervoor dat het lab gevoel sterk naar voren komt want dat ontbreekt nog op dit moment.

    een ander idee is om iets meer te spelen met kleurtemperatuur. Veel van de lampen die je nu hebt zijn wit. Misschien zijn sommige wat meer naar blauw en andere wat meer naar geel toegetrokken.

    Daarnaast vragen we ons af waarom de rattekooien rood zijn, is er alarm afgegaan? zijn ze ontsnapt? Als er alarm is afgegaan en er een strijd is geweest moet dat veel duidelijker naar voren komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaight! Een tweede wip, nice. Even weer wat feedback :
    Ik heb het gevoel dat je nog een beetje te voorzigtig bent. Ga lekker los met ref. Zoals de site http://www.omicron.de/en/home en google eens " chem lab". Probeer die vormen in je omgeving terug te laten komen. http://www.exponent.com/files/Uploads/Images/Energy/chem%20plant%202.jpg
    Is ook een lekkere instalatie.
    http://breakingbadbreakingbad.files.wordpress.com/2012/09/screen-shot-2012-09-16-at-1-33-22-pm.png
    is min of meer perfect.
    De groene wolk comuniceert wel lekker dat er iets mis is. De ratten werken ook maar komen meer over als toeschouwers dan als rellschoppers die deze situatie hebben veroorzaakt.
    Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
    -D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ai thnx voor de feedback, ja was van plan er nog meer ratten in te verwerken, vooral beneden. Vannacht en morgen ga ik verder met idd meerdere buizen en lab eigenschappen toebrengen. Derde WIP heb ik geprobeerd de licht en donker waarden wat meer uit mekaar te trekken, en heb de rode lichten in de kooitjes weg gehaald omdat ik het niet heel erg nodig vond aangezien ze de boel toch al overgenomen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen